1 Ağustos 2013 Perşembe

Lezzetli Hediyeler

''Sevdiklerinizi mutlu etmenin yollarından birisi de hediye almaktır. Doğum günü, işe giriş, evlilik, anneler günü, babalar günü kız isteme gibi kutlamaların yanı sıra her an bütün yakınlarınıza hediye alabilirsiniz. Böyle zamanlarda klasik hediyeler almak yerine bir farklılık yaratmak istiyorsanız farklı çeşitlere sahip meyve sepeti ve çikolata sepetleri sizi cezbedecek.



Hem tat hem de estetik bir görünüş sağlayan lezzetli meyve sepeti ve çikolata sepetleri içerisinde bulunan farklı tatlar ile herkesin kalbini fethediyor. Sepet içeriğinde yer alan meyveler, farklı şekillerde kesilerek güzel görünümler elde ediliyor. Üstelik meyve sepeti içerisinde bulunan meyveler taze ve mevsim meyvelerinden oluşuyor.

Çikolata sepetleri ve meyve sepeti modelleri kişi sayısına göre ve içeriğine göre seçilebiliyor. Meyve sepeti ve çikolata sepetleri içinde truffle, kek, çeşitli meyveler ve çikolata bandırılmış meyveler bulunuyor. Bu sepetler sipariş üzerine günlük olarak hazırlandığı için tazeliğini ve lezzetini koruyor.



Siparişleriniz, sarsıntıyı engelleyici özel kutular sayesinde hedefe en ufak bir zarar almadan ulaştırılır. Böylece sevdiklerinizden kilometrelerce uzakta olsanız dahi onları sevindirecek ve düşündüğünüzü belirtecek güzel meyve sepeti modellerini onlara kolaylıkla ulaştırabilirsiniz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder